Mechanisatie

Nieuws 1117 x bekeken laatste update:28 mei 2015

Fedecom: gecertificeerd

Nieuwegein (Utr.) - Certificerende instantie BSI verleende Fedecom op 12 mei jl. het ISO 27001-certificaat. Dit borgt de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie van aangesloten keurbedrijven en uitgevoerde keuringen in het COM-keur registratiesysteem. Deze certificering is een belangrijke stap voor Fedecom, brancheorganisatie voor onder meer COM-keur bedrijven, en voor COM-keur.

Sinds enkele jaren werkt COM-keur met een digitaal keurregistratiesysteem om keurprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren. Alle gegevens met betrekking tot het keurproces staan erin, en vertegenwoordigen een enorme waarde. Het is dan ook zaak dat deze gegevens te allen tijde veilig zijn. Met het certificaat zijn Fedecom en haar leden ervan verzekerd dat bedrijfsinformatie en informatie over keuringen goed beveiligd is, op ieder moment beschikbaar is, en dat niemand van buitenaf zaken verandert.

Foto

  • Jelle Bartlema, branchemanager van Fedecom, en adviseur Nanko van Dijk die het certificeringstraject begeleidde, beklinken het positieve resultaat met een handdruk.

    Jelle Bartlema, branchemanager van Fedecom, en adviseur Nanko van Dijk die het certificeringstraject begeleidde, beklinken het positieve resultaat met een handdruk.

Of registreer je om te kunnen reageren.