Mechanisatie

Nieuws 2828 x bekeken

Geïntegreerd frame voor Schuitemaker Robusta-tank

Rijssen (Ov.) - Schuitemaker komt met een nieuwe giertank met wormpomp. De Robusta kan op grote 1050-banden én blijft binnen de 3 meter transportbreedte.

Het frame van de nieuwe Robustais geïntegreerd met de tank. Daardoor kunnen er grotere banden onder, maximaal maat 1050/50 R32. Voorheen was het frame gescheiden van de tank en was de breedst mogelijke band 75 centimeter. Door het geïntegreerde onderframe is de tank 20 centimeter lager dan voorheen.

De Robusta 100WK heeft een inhoud van 10 kuub en de 120WK bergt 12 kuub. De tanks zijn compleet verzinkt.Standaard is een Meyer Lohne-wormpomp met een capaciteit van 4 kuub per minuut. De lossnelheid van deze pomp is met een vertragingsbak in acht standen te regelen. In een voorsnijder en aanzuigpunten links en rechts is voorzien. Standaardband is de Alliance 800/60 R32 met A390-profiel. Optie zijn een hefinrichting, zuigarm, turbovuller en elektrisch-hydraulische bediening.

Foto

  • Geïntegreerd frame voor Schuitemaker Robusta-tank

Of registreer je om te kunnen reageren.