MechanisatieNieuws

Kuhn opent nieuwe fabriek in Geldrop

Geldrop (N.-Br.). Onder toeziend oog van enkele honderden genodigden opende Kuhn’s CEO Thierry Krier op vrijdag 16 oktober de nieuwe fabriek in Geldrop.

Op het officiële moment knipten Thierry Krier en Bucher-topman Philipp Mosimann symbolisch een lint door, als teken dat de nieuwe fabriek geopend is. Dat sluit een periode van enkele jaren af waarin Kuhn veel investeerde in de fabriek in Geldrop. Volgens Krier is dat gedaan omdat ze geloven in de producten die daar gemaakt worden, maar vooral in de mensen die achter deze producten staan. Volgens Krier is de investering in de Geldropse locatie één van de allergrootste investeringen die Kuhn ooit deed.

In Geldrop worden ronde- en vierkantebalenpersen, wikkelaars, trommelmaaiers en hakselaars gebouwd. Kuhn kocht de fabriek in 2008 van Kverneland voor €115 miljoen. Vervolgens kocht het de gebouwen en de grond, daarna is het bedrijfsterrein uitgebreid. In 2013 startte met de bouw van de nieuwe fabriekshal van 17.000 m2. De totale investering van de nieuwe hal bedroeg om de nabij €22 miljoen.

Beheer
WP Admin