Mechanisatie

Nieuws 3799 x bekeken

John Deere vult maiskar accuraat

Hannover (D.) – Met Active Fill Control Sync maakt John Deere het de hakselaarchauffeur makkelijker de naastrijdende silagewagen netjes te vullen. Active Fill werkt met gps-positiebepaling aangevuld met contourherkenning.

Het is lastig de lospijp precies op de goede plek in de silagewagen te laten blazen. Met gps op zowel de hakselaar als de trekker is het mogelijk beide ruwweg op de goede plek naast elkaar te laten rijden, waarbij de trekker oogstmachine volgt. John Deere vult dat aan met contourherkenning van de wagen (door de hakselaar) voor een meer precieze positiebepaling. Ook de vulgraad van de wagen wordt gemonitord, opdat het geoogste product op de goede plek en volledig in de wagen terechtkomt.

Wint een zilveren medaille op de Agritechnica.

John Deere, hal 13, stand E30

Foto

  • John Deere vult maiskar accuraat
  • John Deere vult maiskar accuraat
  • John Deere vult maiskar accuraat

Of registreer je om te kunnen reageren.