Mechanisatie

Nieuws 4579 x bekeken 1 reactie

Dikke Belarus van 450 pk

Minsk - Op de Belagro beurs in Minsk stond deze Belarus 4522 van 450 pk. Het zal na enkele eerdere buitenissige prototypes, de zwaarste standaardtrekker worden van Belarus tot nu toe. De trekker heeft dezelfde techniek als de sterkste Belarus tot dit moment; de 3522.5 van 355 pk. Zo zijn cabine en transmissie met vier groepen en zes powershifttrappen gelijk. De motor komt niet van motorenfabriek Minsk Motor Works (MMW), die van plannen ontvouwde om zelf een zware zescilinder te bouwen. Het is net als bij de 3522.5 gewoon een motor van Deutz AG. Maximale bandenmaat achter is 900/50R42. Het gaat nog om een prototype. Wanneer de trekker op de markt komt is nog onbekend.

Eén reactie

  • ed12345

    voor export zou dat ding eigenlijk een andere naam moeten hebben.Hier is het niet bepaalt een reclame met een Belarus rond te rijden .Velen hebben het geprobeerd maar er zijn maar weinig trouwe Belarus gebruikers hier.

Of registreer je om te kunnen reageren.