Mechanisatie

Nieuws 1295 x bekeken 1 reactie

Nieuwe weidebeluchters van Joskin

Joskin heeft het insnij-effect op de nieuwe Scariflex R6S5 en R6S6 weidebeluchters versterkt.

Het R6S5-model vervangt de rij flexibele bladen van de welbekende scariflex R5S door een vijfde rij flexibele tanden. Het is ontworpen om voor een betere hergroei van de graszode te zorgen, met een totale afstand tussen de tanden van 30 centimeter. De tanden werken als een soort tuinhark die mos, dood gras en andere voorwerpen uit het gras verwijderen.

Het R6S6 model heeft slechts flexibele tanden verdeeld over 6 rijen met een totale afstand tussen de tanden van slechts 25 centimeter. Deze garanderen, door de vibratie van de tanden de bewerking van heel de oppervlakte. De machine is niet geschikt voor alleen op weiden, maar ook op graslanden en uitstoelende planten, bij toepassing van mechanische onkruidbestrijding en in in de biologische landbouw.

Eén reactie

  • farmer135

    het zou wel handig zijn als de prijzen bij de machines vermeld worden.......

Of registreer je om te kunnen reageren.