Mechanisatie

Nieuws 5970 x bekeken 2 reactieslaatste update:9 sep 2013

New Holland opent verkoopkantoor in Nederland

Andelst - Onder de naam ‘New Holland Nederland’ opent New Holland donderdag een verkoopkantoor in Andelst (Gld.).

De land- en rayonmanagers trekken daar in een bestaand pand. Iveco Nederland BV is daar ook gevestigd. New Holland en Iveco (bedrijfswagens) vallen beiden onder dezelfde Fiat-groep, namelijk Case New Holland (CNH) Industrial.

Voorheen werkten de Nederlandse verkoopmanagers deels vanuit huis en deels vanuit de Benelux-hoofdvestiging in het Belgische Zedelgem. Met de verhuizing naar Andelst, werken de medewerkers centraler voor de Nederlanders. Op de vestiging in Andelst zal tevens een kleine showroom-voorraad zijn van het gamma New Holland trekkers en oogstmachines. Klanten kunnen hier terecht voor een bezoekje. Ook worden dealer-bijeenkomsten in het pand in Andelst gehouden. Het nieuwe kantoor van New Holland Nederland is gevestigd aan de Wanraaij 9 in Andelst. Aan diezelfde straat is ook Landini en McCormick importeur Louis Nagel gevestigd.

Laatste reacties

  • vdhoek

    Terug naar importeurs.Nog even en dan weer gewoon John Deere bij Louis Nagel!

  • WimJD

    Goeie ouwe tijd...

Of registreer je om te kunnen reageren.