Mechanisatie

Nieuws 1322 x bekeken

Strooien met app

Kverneland maakt kunstmeststrooien gemakkelijk met een app voor de Isomatch Tellus terminal. Met de AutoSetApp haalt de gebruiker via zijn smartphone altijd de meest actuele strooitabel binnen en geeft deze via een wifi-verbinding door aan de Isobusterminal van de strooier.

Zonder uit de cabine te hoeven komen heeft hij zo de perfecte instelling van de strooier. Het enige wat hij hoeft te doen is de naam van de kunstmestsoort in te voeren in zijn smartphone. Via de database van Kverneland, met de resultaten van talloze strooiproeven in hun moderne testhal, krijgt hij de juiste strooierinstelling meteen in zijn terminal. De app werkt alleen bij Vicon weegstrooiers in combinatie met de Isomatch Tellus terminal.

Of registreer je om te kunnen reageren.