Mechanisatie

Nieuws 1899 x bekeken

Farmstore importeert Tecnoma

Bleskensgraaf - Farmstore in Bleskensgraaf is per direct importeur geworden van het Franse Tecnoma.

Het merk veldspuiten werd sinds twee jaar geïmporteerd door Herman van Hoorne van Slootsmid Oudenbosch. Farmstore, onder andere importeur van Sulky, Monosem en Storti en producent van Farmtec spitmachines, heeft ook de nodige kennis van spuittechniek in huis en wil dit benutten met Tecnoma erbij.

Tecnoma is net als collega spuitmerken Agrifac, Hardi, Berthoud en Caruelle onderdeel van de Franse Exel Group. De fabriek bouwt zo'n 500 zelfrijders per jaar met 200 medewerkers. Het gamma is uitgebreid met zelfrijders met tankinhouden van 2.500 tot 5.200 liter en getrokken spuiten tot 6.000 liter. Ook beschikt Tecnoma over gedragen veldspuiten en spuiten voor de fruitteelt waaronder een tunnelspuit.

Of registreer je om te kunnen reageren.