Mechanisatie

Nieuws 2628 x bekeken

Beyne komt met Anaconda zelfrijder

Ichtegem - Het Belgische Beyne introduceert op de Sima zijn eerste zelfrijdende spuit genaamd Anaconda. Beyne koopt daarvoor het rijgedeelte van de MAF zelfrijder van het Italiaanse Mazotti en bouwt er zijn eigen spuittechniek op, waaronder boom, parallellogram, pompen en Muller techniek.

De Anaconda van 11.000 kg is te krijgen met een 4000 of 5000 liter tank, 24 tot 42 meter boom en een 175 kW (238 pk) Perkins motor. De bomen hangen in een door Beyne gemaakt parallellogram die de bomen op de juiste hoogte houdt met boomhoogte regeling via ultrasoontechniek. Voorop staat een Claas cabine met koolstoffilter. De spoorbreedte is hydraulisch te verstellen van 1.800 tot 2.250 mm. De bodemvrijheid is te kiezen op 1,3 1,5 of 1,7 meter.

Of registreer je om te kunnen reageren.