Mechanisatie

Nieuws 2786 x bekeken 1 reactie

Extratrekker bumper onder de fronthef

De extratrekkerbumper van AS Pol in Bruntinge hangt in de fronthef. Bijzonder is dat de hefarmen of aftakas nog steeds zijn uit te klappen en te gebruiken zijn terwijl de bumper onder de fronthef gemonteerd blijft.

De bumper blijft daardoor zeer kort op de trekker voor een korte draaicirkel, beschikt over LED-breedte- en knipperlichten en veert bij een aanrijding 60 millimeter in op rubberen blokken. De bumper weegt ongeveer 250 kilo en kost zo'n 5.200 euro. De bumper is ook een vast onderdeel van de 'Extratrekker'-lease-constructie voor een Claastrekker met Toplift- Staja haakarmtrailer

Eén reactie

  • r.zijlmans1

    wel een dure grap en lastig met aan en af koppelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.