Mechanisatie

Nieuws 3273 x bekeken 5 reacties

Negen Zeeuwse landbouwvoertuigen gestolen

Middelburg - Op het Zeeuwse Walcheren en Zuid-Beveland zijn de afgelopen weken negen landbouwvoertuigen gestolen.

Het gaat om zes trekkers, twee zitmaaiers en een minishovel, liet de politie woensdag weten. De voertuigen stonden onder meer geparkeerd in een stal, onder een overkapping op het erf van een boerderij en in een boomgaard. De daders moeten groot materieel als een vrachtwagen of grote bestelbus hebben gebruikt om de diefstallen te plegen. De politie roept boeren, die vaak druk bezig zijn met de oogst, en andere eigenaren op de voertuigen in elk geval op slot te zetten.

Laatste reacties

 • kraats

  Ik word schijt-ziek van die irritante advertenties die steeds door je beeld komen. Dit is niet nodig; ik betaal meer dan genoeg voor De Boerderij en zit niet te wachten op deze zeer irritante klote-beeld-advertenties!!!
  Zegt het voort ...

 • Lotus

  @ Kraats
  Volledig mee eens

 • Omen1234

  ja vindt ik ook.het kijk plezier neemt er wel door af.iedere keer die shit advertentie,s

 • maud

  het moet toch ergens van betaald worden

 • demolswaerd

  ja inderdaad ja al die druipende euro s !!!!!!stom gedoe

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.