Mechanisatie

Nieuws 1344 x bekeken 1 reactie

Fendt beste imago in Duitsland

Frankfurt am Main - Fendt is dit jaar nogmaals het Duitse lanbouwmechanisatiemerk met het beste imago. Dat blijkt uit de nieuwe Imagebarometer zoals die jaarlijks wordt opgesteld door een panel van de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

Fendt kreeg van dit panel, bestaande uit 400 'leidende' landbouwondernemers, 99,3 van de 100 mogelijke punten. Onder meer beoordeelt het panel het merk als 'bijzonder goed' en 'bijzonder innovatief'. Het is de zesde keer dat Fendt aan de top van deze 'hitparade' belandt.

Dit jaar was het de achttiende keer dat de barometer werd opgesteld. DLG is een landbouwbevorderingsorganisatie die onder andere nauw betrokken is bij de mechanisatie- en stalbouwbeurzen Agritechnica en EuroTier. Daarnaast geeft zij vakbladen uit.

Eén reactie

  • deer123

    ' Die Fendt Fahrt führt '

Of registreer je om te kunnen reageren.