Mechanisatie

Nieuws 2278 x bekeken

Sima maakt winnaars Aren bekend

De Sima is dit jaar van 24 tot en met 28 februari in het Parc des Expositions in Parijs. Voorafgaand aan de beurs maakte de organisatie de prijswinnaars bekend van de innovatie awards. Drie Gouden Aren en vier Zilveren Aren zijn toegekend.

Claas wint twee Gouden Aren, met de app die een tablet omtovert in een Isobus-terminal en met de Cemos-aansturing van de Lexion-maaidorser. Verder krijgt John Deere een Gouden Aar voor de Multi Fuel Tractor die zowel op plantaardige als op minerale brandstof loopt.

 

Claas won ook een Zilveren Aar voor het nieuwe ventilatiesysteem op de Lexion-maaidorser. Ook John Deere pakte een Zilveren Aar, voor de mogelijkheid om via internet de Isobus-terminal te raadplegen. Verder was er een Zilveren Aar voor de nieuwe grootpakpers van New Holland en eentje voor de voerrobot van Jeantil. In het volgende nummer van TREKKER een uitgebreide voorbeschouwing.

Of registreer je om te kunnen reageren.