Mechanisatie

Nieuws 3759 x bekeken 4 reacties

Reesink koopt ook Hans van Driel B.V.

Reesink, in de landbouw vooral bekend van het Kuhn-importeurschap, breidt de recent gestarte grondverzetactiviteiten nu al fors uit.

Reesink NV, met in de landbouw bekende bedrijfsonderdelen als Kamps de Wild, Kuhn-importeur Reesink Technische Handel en Jean Heybroek, stapte pas begin dit jaar als nieuwkomer in de markt voor grondverzetmachines. Toen nam het bedrijf de Kemp Groep over, nu is ook Atlas en Terex-importeur Hans van Driel bv door Reesink aangekocht. Hans van Driel B.V. is sinds 1951 importeur van het merk Atlas. In 2011 had het bedrijf een omzet van €24 miljoen. Speerpunten uit het Atlas-programma zijn de mobiele graafmachines en op- en overslagmachines, sinds 2003 aangevuld met wielladers, minigravers en compacte mobiele graafmachines van Terex.

Gerrit van der Scheer (CEO Reesink): "De overname van Hans van Driel B.V. is een strategische aanvulling op de in mei dit jaar door ons overgenomen Kemp Groep, dat bedrijf is importeur van Atlas en Terex in België. Met deze nieuwe overname krijgen we dus de distributie van deze merken voor de gehele Benelux in handen." Reesink NV

Foto

Laatste reacties

 • ed12345

  Het wordt als koper steeds moeilijker om voor een goede prijs te gaan winkelen

 • Bison

  Ed ben jij er nog steeds niet achter hoe dat werkt.
  Boeren zijn de enige bedrijven die retail inkopen en wholesale verkopen.
  De rest van de ondernemers doen het net andersom.

 • ed12345

  Bison ik ben waarschijnlijk al beetje langer in dit circus als u en weet het ook al heel lang
  Het is gewoon een feit dat onze toeleveranciers of dat nu Bayer , Agco of Dupont of de grote kunstmestproducenten is ze kopen al hun colega's en concurenten op dus voor ons steeds minder deuren om te winkelen

 • Bison


  Ed,..Don't you love the power of monopoly.LOL

  PS,wie zegt dat u langer in dit circus zit dan ik?.


Of registreer je om te kunnen reageren.