Mechanisatie

Nieuws 2801 x bekeken laatste update:7 sep 2012

Miedema stapt in grondbewerking

Na beëindiging van de samenwerking met AVR koopt Miedema nu grondbewerkingsmachines in bij Struik.

Voormalig partner AVR kocht onlangs de poottechniek van Underhaug en kwam hiermee in hetzelfde vaarwater als Miedema. Miedema ging daarom op zoek naar een nieuwe leverancier van grondbewerkingstechniek en kwam uit bij het Nederlandse Struik in Wieringerwerf. Dit bedrijf levert straks de rijenfrezen, frontfrezen, compact frezen en loofklappers. Het assortiment komt naast de poottechniek, inschuurtechniek en sorteertechniek die Miedema al leverde. De bij Struik ingekochte machines krijgen dezelfde donkergroene kleur als de frames van de Miedema inschuur- en pootmachines. Belangrijk wordt de vierrijige Miedema CB compact frees die het bedrijf in combinatie met een eigen Miedema beker- of snarenbedpootmachine gaat leveren.


Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.