Mechanisatie

Nieuws 2881 x bekeken

‘Er is veel meer van te maken van deze beurs’

Biddinghuizen - Flip Knapper is sales-manager bij Briggs&Stratton, een leverancier van gazonmaaiers en componenten.

Voor zijn werkgever bekijkt hij of de ATH-beurs interessant genoeg is om bij de volgende editie deel te nemen. Zijn conclusie: “We hebben hier niets te zoeken. De ATH richt zich duidelijk op de boer. Dat beurzen hun eigen doelgroep kiezen en niet verbreden is goed, want het tuin- en parksegment is duidelijk een ander publiek. Je ziet hier veel publiek dat hier niet thuishoort. De organisatie zou het naastgelegen pretpark Walibi bij de beurs moeten betrekken. Je trekt dan veel meer publiek, de gezinsleden blijven op het pretpark en alleen de echt geïnteresseerden op de stands. In Ierland staan we op een soortgelijke beurs, die 400.000 bezoekers trekt. "Er is veel meer van te maken van deze beurs."

Of registreer je om te kunnen reageren.