Mechanisatie

Nieuws 4102 x bekeken 5 reacties

Vredo komt weer met bemestertank op de markt

Machinefabrikant Vredo Dodewaard bv komt in samenwerking met het Ierse Major weer met een eigen bemestertank. In het verleden leverde Vredo ook al complete tanks, maar de laatste jaren richtte het bedrijf zich vooral op de fabricage van bemesters en zelfrijders.

Nu is Vredo dus terug op de markt met een complete bemestercombinatie. Nadat het bedrijf stopte met het leveren van tanks onder eigen merknaam, bleef hier volgens de fabrikant toch af en toe vraag naar. De tanks worden niet in eigen huis gefabriceert, maar ingekocht bij het Ierse bedrijf Major. Met een tankinhoud 7.500 tot 11.500 liter richt Vredo de pijlen puur op de veehouder. De hefinrichting op de tanks is voorbereid op een Vredo Farmers-Edition bemester.

Foto

Laatste reacties

 • deboerherwin

  mooie tank !

 • rickspoel

  beetje raar gebouwd hij loopt een beetje in een punt verder wel een mooie tank

 • Mels

  Brilletje nodig,Rick?

 • kom

  hoe duur???

 • harald vrieling

  hehe

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.