Mechanisatie

Nieuws 10585 x bekeken 14 reacties

Deutz Fahr TTV 7250 is Tractor of the Year 2013

De Deutz Fahr TTV 7250 is verkozen tot Tractor Of The Year 2013. De jury heeft dat zojuist in Italië bekend gemaakt.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Eima, een mechanisatiebeurs in het Italiaanse Bologna. De Deutz Fahr TTV 7250 kwam als overall-winnaar uit de bus en mag een jaar lang de titel Tractor Of The Year dragen. De Golden Tractor for Design-award, de prijs voor de trekker met het mooiste ontwerp, is eveneens voor de 7-serie van Deutz-Fahr. Deutz Fahr won overigens niet eerder een Tractor Of The Year-award. In de categorie Best Of Specialized (smalspoor) ging de overwinning naar de New Holland T4060F.
Internationaal
De prestigieuze Tractor Of The Year-prijs wordt toegekend door een deskundige internationale jury, bestaande uit redacteuren van vakbladen uit 21 Europese landen, waaronder Trekker uit Nederland. De Deutz Fahr TTV 7250 laat als Tractor of the Year 2013 de volgende genomineerden achter zich: Valtra N163, New Holland T5.115, Massey Ferguson 7626 Dyna-6, John Deere 6210R, Case IH Farmall 115 U Pro en de Claas Axion 950.

Foto

 • Deutz Fahr TTV 7250 is Tractor of the Year 2013

Laatste reacties

 • ankobroekema

  In één woord 'SCHITTEREND'.
  Als fanatieke Deutz fan en Deutz oldtimer bezitter ben ik hier heel blij mee en zal de poster een ereplaats in de schuur geven.

 • bluepowers

  Dit is een mooie opsteker voor Deutz-Fahr.

 • willem hendriksen

  Eindelijk gerechtigheid

 • ed12345

  kijk nu eindelijk normaal denkende mensen wat bij jullie Fendt is is hier John Deere die zet je niet in de schuur maar opgepoetst op het gazon eindelijk een tractor of the year die je gewoon in de loods kan zetten

 • Bison

  Mooie trekker,..Je zal er maar aan moeten sleutelen,... dan leer je nieuwe scheldwoorden

 • ed12345

  Bison mee werken en aan werken zijn twee heel verschillende dingen .Noem maar eens een moderne nieuwe trekker waar je makkelijk aan werkt als werkelijk iets serieus kapot is

 • J. Heuvink

  Prachtige trekker, de juiste groene kleur.

 • JanBastiaansen

  Mensen noemen dit Tractor of the Year, ik noem het gewoon een norm waar tractors aan moeten voldoen

 • Bison

  Ed,Ik repareer m'n eigen machinepark zo redelijk monteur vriendelijk is mijn eerste vereiste.
  Het kan mij niks schelen wat de buren denken zo een trekker hoeft voor mij niet mooi te wezen en die space age electrische gestuurde foefjes en computer troep maken op mij ook geen indruk,..geeft alleen maar problemen als er een component faalt en hoge kosten om het te repareren of vervangen.


 • vd spoel

  maakten ze bij deuts nog trekkers dan??????????????????

 • agri2

  Het is heel simpel, alle fabrikanten komen een keer aan de beurt met een tractor of the year. De redacteuren van de vakbladen willen ze allemaal te vriend houden in verband met advertentie inkomsten en dergelijke.

 • ed12345

  Bison ik repareer ook het meeste zelf maar trekkers zoals b.v. de Ford's 5600
  en de laatere 10 serie's en hier de 86 serie internationaal bestaan helaas niet meer ze hadden allemaal wel dingen waar je moeilijker bij kon zoals de aftakas koppeling van de ford of de TA van de inters maar het is te doen nu is er zoveel computer gestuurd dat ik zo af en toe zeg laat het maar een ander doen Nu zijn we er aan gewend maar de eerste keer keek ik wel raar verstuivers druk afstellen van de Caterpillar gewoon met de computer in tien minuten was het klaar

 • Bison

  Daarom blijf ik met mijn 8 oudere trekkers zonder al dat electronica werken Ed.
  Ik draai er maar een paar honderd uur per jaar op zo ze zullen mijn tijd wel uitdienen.
  Mijn machine park is afbetaald en Ik heb ook niet veel zin om weer een ton in de schuld te kruipen voor 1 trekkertje!,..dat hebben al mijn trekkers met elkaar nog niet gekost.LOL

 • John Deere Power

  Mooiste ontwerp.. Zie zien er al jaren hetzelfde uit..
  Over onderhoud etc. kan ik met Deutz niet meepraten, dus dat laat ik achterwege.

  Maar desondanks, gefeliciteerd met de overwinning.

Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.