Mechanisatie

Nieuws 5326 x bekeken 2 reacties

Boerderij test koningsklasse

In Boerderij verschijnt 4 december een multitrekkertest met daarin de koningsklasse van 350 pk+.

De trekkers zijn doorgemeten bij het Duitse teststation DLG in Groß-Umstadt en in de praktijk getest door techniek-redacteuren van internationale vakbladen. Behalve de trekkers worden ook powershift met cvt-transmissies vergeleken en SCR (AdBlue) met het DPF (roetfilter met uitlaatgasrecirculatie). De testkandidaten zijn achtereenvolgens: Case IH Magnum 340 EP, John Deere 8335R PowerShift en New Holland T8.390 bij de powershifttrekkers. In de cvt-groep zitten de Fendt 939 Vario, John Deere 8360R AutoPowr, MF8690 Dyna VT en de Valtra S353. Zie hier de fotoreportage of lees het complete verslag met resultaten in de Boerderij van 4 december.

Foto

  • Boerderij test koningsklasse

Laatste reacties

  • Thybaut1

    Waarom ontbreekt de Deutz Fahr 7250TTV is immers Tractor of de Year, op deze mannier wel een wat eenziidige test zeker als je bedenkt dat er wel plaats is voor 2 JD, maar goed we weten al jaren dat dit merk een streepje voor heeft,zal wel met geld te maken hebben, die test moet natuurlijk ook gefinancierd worden.

    .

  • Thybaut1

    Correctie ik heb me vergist in de pk klassse, dus de Deutz Fahr past hier niet bij, maar de overige opmerkingen blijf ik achter staan

Of registreer je om te kunnen reageren.