Mechanisatie

Nieuws 4419 x bekeken

Uitbreiding directie Agrifac met commercieel directeur

Steenwijk – De driekoppige directie van Agrifac wordt uitgebreid met een commercieel directeur. Voor de functie is de Duitser Rainer Fuge (38) aangetrokken. De stap hangt samen met de groei van de Steenwijkse producent van landbouwspuiten en bietenrooiers. Fuge wordt verantwoordelijk voor het internationale dealernetwerk, de verkoop en marketing.

Fuge begon zijn loopbaan als monteur van landbouwmachines en groeide door tot verkoopdirecteur van een bedrijf dat apparatuur voor zelfrijdende bietenrooiers produceert. Fuge zegt zeer gemotiveerd te zijn Agrifac nog verder te laten groeien:  “met ervaring in de internationale productiesector, het opstarten van dochterondernemingen, verkennen van nieuwe markten en strategische meerjarige beleidsvoering wil ik samen met het team van Agrifac de groei van de laatste jaren voortzetten.”

De directie wordt geleid door algemeen directeur Peter Millenaar en bestaat verder uit financieel directeur Willem Kamps en directeur operationele zaken Frank Jan Evers. Agrifac is sinds kort in handen van de Franse Exel groep. Het bedrijf realiseerde vorig jaar met negentig werknemers een omzet van 38,5 miljoen euro. De markt voor bietenrooiers is redelijk verzadigd maar met name met de Condor-spuit verwacht het bedrijf groei.

Of registreer je om te kunnen reageren.