Mechanisatie

Nieuws 1741 x bekeken 2 reacties

Nieuwe FlexPack-vorenpakker bij Lemken

Lemken bouwde een nieuwe vorenpakker. De FlexPack is, in tegenstelling tot de voorganger FixPack, echt geïntegreerd in de ploeg.

De nieuwe FlexPack van Lemken past zich automatisch aan de werkbreedte van de ploeg aan, omdat het frame van de vorenpakker evenwijdig loopt met dat van de ploeg. Voren worden dus nooit dubbel aangedrukt als de variabele ploeg zijn maximale werkbreedte niet benut. Een algemeen voordeel van een vaste pakker is dat deze ook op de kopakker en bij het afploegen van het perceel gebruikt kan worden.

Vanaf midden 2012

De pakkerringen hebben een diameter van 60 cm. Met twee cilinders kan gewicht van de ploeg overgedragen worden op de pakker. Lemken levert de nieuwe pakker vanaf midden 2012 als optie bij de Juwel 8 en de nieuwe halfgedragen Diamant 12-ploegen.

Foto

Laatste reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.