Mechanisatie

Nieuws 364 x bekeken 4 reacties

De nieuwe 7600-serie van MF

Massey Ferguson heeft de eerste foto's van de nieuwe 7600-serie vandaag vrijgegeven.

De nieuwe serie sluit wat betreft design aan bij de 8600-serie. De vier nieuwe zescilinder-trekkers met 185 tot 235 pk dichten het gat tussen de bestaande 7400 en 8600-serie. De trekkers zijn voorzien van 6.6 of 7.4 liter Agco Sisu Power e³-motoren. Deze zijn voorzien van generatie twee SCR-techniek, optisch te herkennen aan de dikkere uitlaat. Geen schokkend nieuws bij de transmissie's; Alle modellen zijn zowel leverbaar met de Dyna VT-cvt als met de Dyna 6-powershiftbak. Wel nieuw is de multifunctionele joystick waarmee de belangrijke trekkerfuncties bediend kunnen worden. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan de klant hierover beschikken. Enkel de meest uitgebreide 'Exclusive'-uitvoeringen beschikken over de nieuwe Command Control armleuning met multifunctionele joystick.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Niels

  Begrijp ik goed dat er nog maar één serie komt? Geen 64/7400 meer zoals voorheen het geval was voor de Dyna-6 en Dyna-VT modellen.

 • no-profile-image

  Tom V.

  Niels , bronnen op het internet spreken van een serie 7600 (grotere trekkers wss van 190 tot 240 pk) en een kleinere serie wss van 120(130) tot 180 pk die dan de 6600 serie gaat worden.

  het transmissie verschil is dan onder de type aanduiding te vinden. Dus er is zowel dyna vt als dyna 6 te vinden bij de nieuwe 76 serie.

 • no-profile-image

  Jens

  het is fout dat mf vandaag de eerste foto's heeft vrijgegeven de eerste foto's werden namelijk 3 dagen geleden vrijgegeven waarvan de eerste nu op de website http://trekkermix.blogspot.com

 • no-profile-image

  Laagkeet

  Geen 10 inch touchscreen, maar klein scherm met buttons. Hopeloos ouderwets....

Of registreer je om te kunnen reageren.