Mechanisatie

Nieuws 591 x bekeken

Alle gele combines naar Lelystad

Vanwege het 60-jarig bestaan van de zelfrijdende maaidorser roept New Holland al zijn klanten op om op 7 september naar Lelystad te komen. Mét combine.

Tijdens de NewHolland-Days wil het merk met de gele combines een 'Meet & Greet' houden met alle New Holland-combinebezitters. Het bedrijf wil zoveel mogelijk combines – met maaibord- in Lelystad zien. Om de gehele geschiedenis weer te geven, zijn zeker ook de oudere combines welkom. Mensen met een MZ, een M103, een M122, een 1545, een 8070, een TX34, of een combine uit de serie TC, CSX, CX of CR, kortom iedereen met een Clayson, Sperry New Holland- of New Holland-combine, is op woensdag 7 september met zijn machine welkom in Lelystad. Omdat transport niet altijd eenvoudig is, belooft de website dat dealers mee zullen denken om alle machines in Lelystad te krijgen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.