Mechanisatie

Nieuws 482 x bekeken

Ook Fendt loopt warm

Via een tekenfilmpje laat Fendt het publiek weten dat er 15 juni nieuws te verwachten is.

Het lijkt een nieuwe trend in trekkerland: groots aankondigen dat je als fabrikant nog niets te vertellen hebt, maar dat groot nieuws wél aanstaande is. Doel is uiteraard om het publiek al in een vroeg stadium te betrekken bij de lancering van een nieuwe trekkerserie. New Holland begon ermee bij de introductie van de T8, John Deere volgde recent en legde de lat direct hoog met de uitgebreide online campagne ter voorbereiding op de introductie van de 7R. Nu loopt ook Fendt warm met een hippe tekenfilm, waarin de fabrikant de opvallendste kenmerken van een niet nader genoemde nieuwe serie omschrijft. Het gaat hierbij over de nieuwe 700 Vario.
Voor de liefhebbers is de tekenfilm hier te bekijken. (Klik op het driehoekje links naast de groene tekst ‘The Fendt Vision’).

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.