Mechanisatie

Nieuws 665 x bekeken 1 reactie

New Holland ook traploos in topsegment

Net zoals Case IH toont ook New Holland een nieuwe zware jongen met cvt. Min of meer volgens verwachting is de T8.420 op de Agritechnica te zien.

De T8.420 meet nominaal 367 pk (207 kW), maximaal met boost is dat 419 pk (308 kW). In de cabine is alle trekker- en motorinformatie af te lezen op de B-stijl. Tegelijk maakte New Holland de T8 ook geschikt voor montage van grotere banden met een diameter tot 2,15 meter achter. (bijvoorbeeld in de maat 900/60 R42).

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    ed bakker

    Mathijs 42 duims banden zijn hier al minstens 15 jaar heel gebruikelijk voor de grotere trekkers vanaf pakweg zo'n 150 pk nu zijn de de 48 en 52 duims voor de grotere ook al meer en meer te zien Ik vind het trouwens wel jammer dat Case en NH steeds meer op elkaar lijken of beter gezegd practisch het zelfde zijn voor de cummins kan je hier bij wijze van spreken bij de groenteboer onderdelen krijgen wat voor de iveco een heel ander verhaal en prijs is

Of registreer je om te kunnen reageren.