Mechanisatie

Nieuws 451 x bekeken 1 reactie

Dieci-proto met nieuwe cabine

Verreikerfabrikant Dieci presenteert op de Agritechnica een prototype-verreiker met een nieuwe cabine.

Het prototype op basis van een Dieci Mini-Agri heeft een grotere cabine met meer ruimte achter de bestuurder. In het bijzonder de deur is nieuw. Deze isoleert en dempt tevens geluid. De deur maakt gebruik van DSCS-techniek, wat staat voor Double Skin Composite System. Een composiet. Naast de nieuwe deur is ook de motorkap nieuw ontworpen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    roel sinnema

    deze bij insiders al lang bekende full-liner fabrikant van verreikers heeft vele noviteiten en is marktleidend in vele landen , wordt sinds een half jaar verdeelt in nederland door vormec via een nieuw opgezet dealernetwerk.
    op de agritechnica werden 11 nieuwe machines getoond met 3 soorten transmissies , hydrostaat , powershift en varioshift.

Of registreer je om te kunnen reageren.