Mechanisatie

Foto & video 4632 x bekeken

Tractorpulling: competitie van start

Stroe (Gld.) - Afgelopen weekend ging de buitencompetitie voor de Grand Nationals van start in Stroe. Na de indoorwedstrijd in Ahoy en enkele Eurocupwedstrijden was iedereen wel ongeveer warmgelopen. We brengen ditmaal de complete Pro Stock klasse in beeld.

Foto

 • Tractorpulling: competitie van start
  Foto: Michel Velderman
 • Door problemen met de sleepwagen reed de pro stock met een floating finish, dat wil zeggen dat iedereen maar één kans had. Extreme Temptation greep die kans en bleef met ruim 102 meter buiten bereik van de concurrentie.

  Door problemen met de sleepwagen reed de pro stock met een floating finish, dat wil zeggen dat iedereen maar één kans had. Extreme Temptation greep die kans en bleef met ruim 102 meter buiten bereik van de concurrentie.

  Foto: Michel Velderman
 • Na de Nederlandse titel vorig jaar begon Snoopy het nieuwe seizoen met een tweede plaats. Alles draaide weer netjes na de opgeblazen turbo eerder dit jaar.

  Na de Nederlandse titel vorig jaar begon Snoopy het nieuwe seizoen met een tweede plaats. Alles draaide weer netjes na de opgeblazen turbo eerder dit jaar.

  Foto: Michel Velderman
 • Grote blijdschap bij team DPP Rednex met hun derde plaats. De veranderingen aan het innerlijk van afgelopen winter pakken blijkbaar goed uit. Het uiterlijk is nog niet helemaal af.

  Grote blijdschap bij team DPP Rednex met hun derde plaats. De veranderingen aan het innerlijk van afgelopen winter pakken blijkbaar goed uit. Het uiterlijk is nog niet helemaal af.

  Foto: Michel Velderman
 • De overwinning in de Eurocupwedstrijd in Lidköping (Zweden) was voor Rocky geen garantie voor een goed resultaat in Nederland. De trekker kreeg onvoldoende grip, en met een vierde plaats viel hij net buiten het podium.

  De overwinning in de Eurocupwedstrijd in Lidköping (Zweden) was voor Rocky geen garantie voor een goed resultaat in Nederland. De trekker kreeg onvoldoende grip, en met een vierde plaats viel hij net buiten het podium.

  Foto: Michel Velderman
 • Met de vijfde afstand waren de mannen van het Red Attraction-team supertevreden. De gloeiende spruitstukken blijven een spectaculair gezicht.

  Met de vijfde afstand waren de mannen van het Red Attraction-team supertevreden. De gloeiende spruitstukken blijven een spectaculair gezicht.

  Foto: Michel Velderman
 • Na de fraaie derde plaats in Zweden in de Eurocup had Neighbours Nightmare wellicht iets hogere verwachtingen dan de zesde plaats in Stroe.

  Na de fraaie derde plaats in Zweden in de Eurocup had Neighbours Nightmare wellicht iets hogere verwachtingen dan de zesde plaats in Stroe.

  Foto: Michel Velderman
 • Next Sensation kreeg een mooie nieuwe kap, van een Valtra T234. En ook nog eens fraai gespoten. Maar technisch gezien hebben de mannen uit Noord-Holland het nog niet helemaal aan het draaien.

  Next Sensation kreeg een mooie nieuwe kap, van een Valtra T234. En ook nog eens fraai gespoten. Maar technisch gezien hebben de mannen uit Noord-Holland het nog niet helemaal aan het draaien.

  Foto: Michel Velderman
 • Kawe Runaway Deer won de eerste Eurocup-wedstrijd in het Deense Brande. In Stroe ging er echter wat kapot. Dat resulteerde in slechts een achtste plaats voor de gebroeders Broeks.

  Kawe Runaway Deer won de eerste Eurocup-wedstrijd in het Deense Brande. In Stroe ging er echter wat kapot. Dat resulteerde in slechts een achtste plaats voor de gebroeders Broeks.

  Foto: Michel Velderman
 • Jan Burggraaf rijdt al jaren mee met zijn New Generation. Hij komt pk's tekort voor de top, maar Jans enthousiasme is er niet minder om.

  Jan Burggraaf rijdt al jaren mee met zijn New Generation. Hij komt pk's tekort voor de top, maar Jans enthousiasme is er niet minder om.

  Foto: Michel Velderman
 • Ook de fraaie Massey Ferguson 1150 Bad Boys Toy haalt net iets te weinig vermogen uit zijn achtcilinder om mee te kunnen met de top. Maar beter dan plaats tien lukt vaak wel.

  Ook de fraaie Massey Ferguson 1150 Bad Boys Toy haalt net iets te weinig vermogen uit zijn achtcilinder om mee te kunnen met de top. Maar beter dan plaats tien lukt vaak wel.

  Foto: Michel Velderman
 • Koppelingsproblemen zorgden ervoor dat de officiële afstand van HyTec Red Neck een schamele 8 cm bedroeg. Jammer, na de fraaie tweede plaats in Ahoy.

  Koppelingsproblemen zorgden ervoor dat de officiële afstand van HyTec Red Neck een schamele 8 cm bedroeg. Jammer, na de fraaie tweede plaats in Ahoy.

  Foto: Michel Velderman
 • Een gebroken spiebaan zorgde ervoor dat Renate van Riet haar Blue Hazard niet weg kreeg, de trekker moest worden afgesleept.

  Een gebroken spiebaan zorgde ervoor dat Renate van Riet haar Blue Hazard niet weg kreeg, de trekker moest worden afgesleept.

  Foto: Michel Velderman

Of registreer je om te kunnen reageren.