Mechanisatie

Foto & video 12595 x bekeken 3 reactieslaatste update:1 dec 2015

Trekkers rijden over elkaar heen

Elke twee jaar organiseert Abemec in Veghel een eindejaarsshow. Behalve een indrukwekkend overzicht van alle trekkers, machines en gereedschappen, vindt er meerdere keren per dag een imposante machineshow plaats. Dit keer zagen in totaal 17.000 bezoekers trekkers die letterlijk over elkaar heen rijden, een terugblik naar het verleden en een kijkje in de toekomst. De show werd voorafgegaan door een aparte loonwerkersbijeenkomst.

Michel Velderman

Laatste reacties

 • Schoenmakers

  iedere 2 jaar

 • Beheerder
  Redactie

  @ Schoenmakers:
  U heeft gelijk. Dank dat u ons erop wijst. De tekst is aangepast.

 • gjp

  foto & video maar ik zie niks.....

Of registreer je om te kunnen reageren.