Mechanisatie

Foto & video 7186 x bekeken 5 reacties

Topdrukte op kijkdagen oldtimerveiling

De organisatie van de kijkdagen voor de oldtimerveiling denkt dat vijf- tot zesduizend nieuwsgierigen van heinde en verre naar het Utrechtse Benschop zijn gereisd om de unieke collectie van antieke en oude tractoren te bekijken. Boerderij mengde zich tussen potentiële kopers en belangstellenden voor oude technieken en vroeg naar interesse en oude verhalen.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • koestal

  gezellig een dagje uit is ook leuk,meer kijkers dan kopers

 • Sylke

  prachtig als ik wat meer ruimte had dan wist ik het wel!
  dan kocht ik een Fordson Major blauwe reiger (e27N) of een Ford 8n
  en anders een oude Schluter uit de vijftiger of begin 60er jaren

 • ed12345

  Sylke de blauwe reiger is volgens mij niet original er staat een ford major diesel in van de latere major (na 1952) de blauwe reigers diesel hadden volgens mij alleen perkins motoren

 • theovanmuijlwijk

  ik had nog wel zin in een porsche.
  maar het word bijna onbetaalbaar.

 • koestal

  wat een leuke hebbedingetjes

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.