Mechanisatie

Foto & video 9721 x bekeken 20 reacties

Trekkers in karavaan door het land

Deutz-Fahr trekt door Nederland en België om de nieuwe trekkermodellen voor te stellen. Deze Tour du Benelux-roadshow trekt in augustus en september door Nederland en België. Hij begon op Libramont en eindigt op Oudenaarde.

Foto

 • De Drentse dealers Uildriks, Broekema en Hoven hadden het TT-circuit afgehuurd voor hun presentatie.

  De Drentse dealers Uildriks, Broekema en Hoven hadden het TT-circuit afgehuurd voor hun presentatie.

  Foto: Michel Velderman
 • Klaar voor de start met de nieuwe 7-, 6- en 5-series.

  Klaar voor de start met de nieuwe 7-, 6- en 5-series.

  Foto: Michel Velderman
 • Van boven naar beneden de 725 TTV, de 6190 TTV en de 5120 P.

  Van boven naar beneden de 725 TTV, de 6190 TTV en de 5120 P.

  Foto: Michel Velderman
 • De 5-serie beleefde zijn primeur op de Sima, dit voorjaar in Parijs. De serie loopt van 69 kW (95 pk) tot 92 kW (126 pk) nominaal vermogen.

  De 5-serie beleefde zijn primeur op de Sima, dit voorjaar in Parijs. De serie loopt van 69 kW (95 pk) tot 92 kW (126 pk) nominaal vermogen.

  Foto: Michel Velderman
 • Er is zowel een variant met traploze transmissie (TTV, op de achtergrond) als een schakelvariant met powershift (P).

  Er is zowel een variant met traploze transmissie (TTV, op de achtergrond) als een schakelvariant met powershift (P).

  Foto: Michel Velderman
 • Deutz-Fahr gaf de trekkers een fraai uiterlijk mee, ontworpen door Giugiaro.

  Deutz-Fahr gaf de trekkers een fraai uiterlijk mee, ontworpen door Giugiaro.

  Foto: Michel Velderman
 • De 5- en 6-serie in één beeld; op de voorgrond de 5, op de achtergrond de 6. De 6-serie biedt meer luxe en meer vermogen. Deze serie begint bij 88 kW (120 pk) en loopt door tot 139 kW (190 pk).

  De 5- en 6-serie in één beeld; op de voorgrond de 5, op de achtergrond de 6. De 6-serie biedt meer luxe en meer vermogen. Deze serie begint bij 88 kW (120 pk) en loopt door tot 139 kW (190 pk).

  Foto: Michel Velderman
 • Ook de 6-serie heeft het fraaie uiterlijk, ontworpen door Giugiaro.

  Ook de 6-serie heeft het fraaie uiterlijk, ontworpen door Giugiaro.

  Foto: Michel Velderman
 • De TTV modellen in de 6-serie hebben de fraaie MaxiVision-cabine.

  De TTV modellen in de 6-serie hebben de fraaie MaxiVision-cabine.

  Foto: Michel Velderman
 • Deze primeur was zo vers dat er zelfs geen PRIMEUR-sticker op de cabine is geplakt; de uitbreiding van de 6-serie met drie viercilindermodellen, hier de 6140.4 TTV.

  Deze primeur was zo vers dat er zelfs geen PRIMEUR-sticker op de cabine is geplakt; de uitbreiding van de 6-serie met drie viercilindermodellen, hier de 6140.4 TTV.

  Foto: Michel Velderman
 • Het mooie aan deze roadshow is dat je zelf ook kunt rijden.

  Het mooie aan deze roadshow is dat je zelf ook kunt rijden.

  Foto: Michel Velderman
 • De 6190 TTV is het topmodel van de 6-serie.

  De 6190 TTV is het topmodel van de 6-serie.

  Foto: Michel Velderman
 • Ook de 7-serie is te zien. Deze 7250 TTV is voorzien van geïntegreerde Agrosky gps-besturing. Deutz-Fahr heeft ook de voederwinningslijn meegenomen op de roadshow. Meer informatie over de data en adressen van de roadshow is te lezen op: www.deutz-fahr.com.

  Ook de 7-serie is te zien. Deze 7250 TTV is voorzien van geïntegreerde Agrosky gps-besturing. Deutz-Fahr heeft ook de voederwinningslijn meegenomen op de roadshow. Meer informatie over de data en adressen van de roadshow is te lezen op: www.deutz-fahr.com.

  Foto: Michel Velderman
 • Met de nieuwe trekkers steekt Deutz-Fahr zijn neus weer nadrukkelijk om de hoek. Meer informatie over de nieuwe modellen in komende edities van Boerderij en TREKKER.

  Met de nieuwe trekkers steekt Deutz-Fahr zijn neus weer nadrukkelijk om de hoek. Meer informatie over de nieuwe modellen in komende edities van Boerderij en TREKKER.

  Foto: Michel Velderman

Laatste reacties

 • ...............

  T'bljft een groene Same.

 • ed12345

  abtje heb je het water al in de mond

 • abtje

  Wat wordt de wereld toch mooi he? Heb op de beurs afgelopen jaar in Gorinchem al gekeken bij de zeven. En nu weet ik het zeker. Over twintig jaar ofzo koop ik een tweedehands vijf. Kwijlerdekwijl...

 • Bison

  Over twintig jaar!!!..tsch...... zal wel een schommelstoel worden. ha

 • W Geverink

  Twintig jaar... In ieder geval ga jij bij de aankoop van je trekker niet over een nacht ijs abtje.

 • Bison

  Ben eigenlijk net als abtje,.. ik koop ze ook liever als ze wat ingelopen zijn.:-)
  Als ze na twintig jaar nog goed lopen dan zijn het in ieder geval geen maandag of vrijdags trekkers geweest,..en een krasje of roestplekje geeft karakter.lol

 • el

  Denk niet dat deze groene same over 20 jaar nog werkt al de electronica is dan achterhaald, dan moet je weer een nieuwe kopen.

 • Khalid en zijn maten

  @ed,ik ben ook niet van de groene Same,maar Deutz heeft wel veel kwaliteit gebouwd als ik hier zie hoeveel DX-en er nog rond rijden (zelfs bij loonwerkers)

 • abtje

  Heb nu de DX 85, misschien over enkele jaren de Agrotron mark 3 en als het lekker gaat dus over 15 a20 jaar de vijf. Het is een schitterende trekker, dat TTV hoeft van mij niet. Ook dat accent in de wielen, een toefje groen, prachtig. En dan die achterlichten, zeer subtiel en verfijnd. Kwijl....
  @El Dat probleem hebben de meeste trekkers tegenwoordig. Bison draait over 50 jaar nog met zijn Oostblokkers, er zit niets in wat niet te repareren is. En de nieuwe trekkers zitten vol met computers, printplaten en al die andere verfijnde techniek dat ze op een keer heel snel economisch op zijn. Repareren is dan duurder dan een andere kopen.

 • ed12345

  Khalid ik heb nooit gezegd dat ik mijn bedenkselen had over de oude Deutz'en
  de Dx en hadden ook hun zwakke plekken b.v. de Hi Low maar de meeste tractoren hebben wel iets als je er maar lang genoeg mee werkt maar motorisch ,als de koeling maar schoon gehouden wordt, zijn ze geweldig Ik denk ook dat er in de toekomst bedrijven komen die gespecaliaizeerd zijn dat computer gedoe en dat goedkoop en snel kunnen repareren Al is het wel zo door alle eletrische bedieningen in de b.v de transmissie en aftakas een inwendige sluiting of draadbreuk een zeer kostbare reparatie kan worden

 • Jan Zonderland

  Om nou te zeggen : oh wat mooi.............Nee, eerder foeilelijk.
  Er hadden wel wat meer lampen op gemogen.................ik tel er maar een stuk of 16 aan de voorkant.
  Nee, wat mij betreft madg die Giugiaro zich wel weer met het ontwerpen van auto's bezig gaan houden

 • W Geverink

  Ik zag een week geleden flinke Led werklampen in een winkel en ik dacht vier van die dingen geven een hele hoop zicht rondom. Ik heb maar 1 werklamp achterop en vooral met het sneeuwschuiven ontneem ik mezelf het zicht doordat de koplampen telkens tegen de voorlader schijnen.

 • l coumans

  geverink wij zijn hier zo blij als we een keer mogen sneeuwschuiven dat de sneeuw de kans nog niet krijgt de grond te raken

 • jan10

  Mooie trekkers, als ze maar niet bij ons in de buurt komen.

 • new kids

  Mooie banden, welk merk is het?

 • Ties S

  van een mooi bord....... weet inmiddels uit eigen ervaring dat service bij Deutz op z'n zachtst gezegd hopeloos is.... levertijd van onderdelen als je pech hebt om te janken.. coulance bij garantie afwikkeling waardeloos..... en voor dat geld... koop je ook een John Deere die de service op een heel wat hoger en beter niveau voor elkaar heeft..... gebruikt echt geen topper qua waardevastheid... dus waarom zou je een Deutz kopen..... de kwaliteit van de luchtgekoelde trekkers uit Keulen is al lang passé........

 • verhoevenjan

  Ties S,
  Weet niet waar jij je onderdelen besteld? Maar als ik het via mijn dealer gaat of zelf via My Parts weet ik direct dat onderdeel de zelfde nacht nog bij mijn dealer word geleverd, is niet voorradig (wat ik nog nooit heb meegemaakt) word er een lever termijn vermeldt. En wat betreft service van john deere hebben ze er wel met de grove borstel door gemoeten om het zo te krijgen! En de kwaliteit van deutz motoren passé??? Noem is één merk (dat niet eigendom is van john deere) dat john deere motoren gebruikt? (claas eventjes na de overnamen van renault, DPS motor) Terwijl de deutz motor toch in heel wat A-merken liggen die verder niets met deutz te maken hebben. Zijn er zelfs die zelf motoren fabriceren, maar toch een deutz motor in model steken.

 • lactaria

  Twee woordjes:brandstof gebruik.......

 • koestal

  groene Same

 • bievrot

  deutz is the best

Laad alle reacties (16)

Of registreer je om te kunnen reageren.