Mechanisatie

Foto & video 6679 x bekeken 6 reacties

Multitrekkertest: bijna cvt-genot

John Deere trad in de test niet aan met een cvt, maar met haar nieuwe achttraps powershift Direct Drive. Deze schakelt erg soepel op en terug. Bij automatisch schakelen gedraagt het gaspedaal zich min of meer als rijpedaal. De bak kenmerkt zich door weinig overbrengingsverliezen.

Laatste reacties

 • info104

  Wat een stoere en fantastiese uitstraling heeft die John Deere en nu met die nieuwe transmissie die ook al word hij ouder geen verliezen geeft zoals de trekkers met die door oliepompen aangedreven transmissies hebben.

 • Boertje22

  Meen je die eerste woorden echt info104? Als er 1 lelijke eend in de test zit is het deze wel.

 • Mels

  Boertje22,jammer dat smaken verschillen he'? Mooie machine hoor die Deere,hoop dat deze nieuwe bak wel geschikt is voor zwaar trekwerk. Een probleem bij de varios die voor dat werk een bepaalde rijstrategie vergen.

 • info104

  We hebben deze trekker een paar dagen mogen gebruiken en alle personen die van ons bedrijf ermee hebben gereden vinden het een beer van een trekker met die mischien wel wat ouderwetse moterkap die tot aan voren toe doorloopt waaronder het zwarte roostergedeelte met de hooggeplaatste verlichting die erg funcioneel is ( erg mooi geconstrueerd) ,echt stoer, dan de grote cabine waar heel veel ruimte in zit wat erg makkelijk is, net een vrachtwagen cabine, en met een zeer laag geluidsniveau wat erg prettig werkt. Smaken verschillen maar ik heb er al velen erg positief over deze trekker horen spreken . Dan nog niet te vergeten de bodemvrijheid is erg goed.

 • deer123

  Boertje22 ,

  Dit lelijke eendje word straks een mooie Zwaan die alle andere
  MF , Fendt, CnH vogeltje's dood bijt ....

  haha , Wroem wroem...

 • Boertje22

  Wordt straks? Nu in ieder geval niet, ze zijn in deze test de grijze middenmoot. De 6R is trouwens nog wel haast de mooiste JD op de markt, de 7 en 8R zijn helemaal niet meer om aan te zien. Pas op: neus zwenkt uit.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.