Mechanisatie

Foto & video 1452 x bekeken laatste update:21 feb 2014

Multi-trekkertest: John Deere 8345 R

Tijdens deze Multi-trekkertest testte Boerderij de nieuwste bedienconcepten op de markt. Bekijk hier het testverslag van de John Deere 8345 R.

Foto

 • John Deere kiest er bij de 8R voor om alle functies in de terminal te integreren, wat verrassend goed lukt. Zelfs de radio is via de terminal te bedienen. Bij sommige functies bevallen draaiknoppen echter beter.

  John Deere kiest er bij de 8R voor om alle functies in de terminal te integreren, wat verrassend goed lukt. Zelfs de radio is via de terminal te bedienen. Bij sommige functies bevallen draaiknoppen echter beter.

 • Het interieur.

  Het interieur.

 • Het interieur bij nacht.

  Het interieur bij nacht.

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.
<br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.
&lt;br>&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De Greenstar-gps-terminal van John Deere kan ook trekkerfuncties en Isobus-machines aansturen en past bovendien op een andere trekker. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart. <br><BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

Of registreer je om te kunnen reageren.