Mechanisatie

Foto & video 2472 x bekeken laatste update:21 feb 2014

Multi-trekkertest: Fendt 828 Vario

Tijdens deze Multi-trekkertest testte Boerderij de nieuwste bedienconcepten op de markt. Bekijk hier het testverslag van de Fendt 828 Vario.

Foto

 • Fendt is het gelukt om zeer veel mogelijkheden overzichtelijk op de armleuning onder te brengen. De terminal stelt met zijn menuvoering een voorbeeld.

  Fendt is het gelukt om zeer veel mogelijkheden overzichtelijk op de armleuning onder te brengen. De terminal stelt met zijn menuvoering een voorbeeld.

 • Het interieur.

  Het interieur.

 • Het interieur bij nacht.

  Het interieur bij nacht.

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Gps is bij Fendt bijna niet verder te integreren. Behalve de terminal is zelfs de antenne weggewerkt in het dak. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

Of registreer je om te kunnen reageren.