Mechanisatie

Foto & video 2114 x bekeken laatste update:21 feb 2014

Multi-trekkertest: Case IH Puma 225

Tijdens deze Multi-trekkertest testte Boerderij de nieuwste bedienconcepten op de markt. Bekijk hier het testverslag van de Case IH Puma 225.

Foto

 • De Puma gooit hoge ogen met zijn overzichtelijke armleuning en zet zelfs de norm met het ICP-knoppenpaneel. Dit paneel is ook te vinden bij stalgenoot New Holland. Jammer genoeg is de monitor nog te weinig geïntegreerd in de functies van de trekkers.

  De Puma gooit hoge ogen met zijn overzichtelijke armleuning en zet zelfs de norm met het ICP-knoppenpaneel. Dit paneel is ook te vinden bij stalgenoot New Holland. Jammer genoeg is de monitor nog te weinig geïntegreerd in de functies van de trekkers.

 • Het interieur.

  Het interieur.

 • Het interieur bij nacht.

  Het interieur bij nacht.

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  De gps-functies van de trekkerterminal zijn geheel naar wens van de bestuurder in te stellen. Dat vergt wel ervaring. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

Of registreer je om te kunnen reageren.