Mechanisatie

Achtergrond 585 x bekeken 2 reacties

Engelse politie voortaan op de trekker

De politie van Lincolnshire (Gr.-Br.) heeft een John Deere 6630 opgenomen in de vloot voertuigen van het korps. De trekker moet boeren aansporen om hun eigen trekker te beveiligen.

De trekker wordt ingezet in het kader van ‘Operation Fusion’, een project dat de criminaliteit op het platteland moet verminderen. De trekker wordt daarbij niet gebruikt om boeven te vangen, maar om boeren aan te sporen hun trekkers beter te beveiligen. In Engeland alleen werden vorig jaar al meer dan 2.000 trekkers gestolen.
Onlangs was een soortgelijke actie te zien op de AgroTechniek Holland-beurs (ATH-beurs) in Biddinghuizen (Fl.). Op de stand van COM werd een Massey Ferguson bestickerd in de Nederlandse politiekleuren.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Westbrabander

    Goed idee, spuit je trekker in afwijkende kleuren, dan wil niemand hem hebben.

  • no-profile-image

    sander

    goed idee ja!

Of registreer je om te kunnen reageren.