Mechanisatie

Achtergrond 820 x bekeken 1 reactie

Spionagefoto’s Fendt 939 Vario duiken op

Zo net voor de officiële introductie, begin september 2010, duiken de eerste foto’s op van de nieuwe Fendt 900-serie. Veel is er niet te zien. Wel dat ook deze trekkers nieuwe uitlaatgasfilters en een SCR-katalysator met AdBlue krijgen.

Het getoonde type is een Fendt 939 Vario met een nominaal vermogen van 360 pk en een maximaal vermogen van 390 pk. Dat er nog hogere typenummers komen is zeker. Fendt deed al eerder uitspraken dat er een model komt dat sterker is dan 400 pk.
Overigens, dat de eerste foto’s haarscherp zijn én slechts details van de nieuwe trekker tonen, doet sterk vermoeden dat dit spionagefoto’s zijn die door de fabrikant zelf zijn verspreid. Deze trend is al langer bekend. Fabrikanten verspreiden zelf foto’s om zo al langzaam het (kopers) publiek warm te stomen voor wat komen gaat. Voor Fendt is dat extra belangrijk, omdat ze in september haar Fendt-tagen houdt in Wadenbrunn. Daar worden dan zo’n 50.000 Fendt-fans verwacht.

Foto

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.