Mechanisatie

Achtergrond 613 x bekeken

Veegmachine met ingebouwde hydromotor

Holaras brengt een nieuwe veegmachine op de markt. Door de ingebouwde aandrijving kan de machine strak langs wanden en muren vegen.

Het type H-220-V is geschikt voor frontaanbouw. De totale breedte van de veegmachine is ook de netto veegbreedte omdat de aandrijving in de machine is gebouwd. De machine is hydraulisch aangedreven, waarbij de hydromotor in de veegwals is gebouwd.
Dat betekent geen extra hydromotor op de zijkant of op de machine. De voorzijde van de machine is “open“ zodat ook sneeuw geborsteld en geruimd kan worden. Standaard heeft de machine een werkbreedte van 220 cm en een borsteldiameter van 60 cm en is deze voorzien van massieve loopwielen.

De machine is leverbaar vanaf € 6.950,- excl. BTW.

Voor meer informatie:
Hoopman Machines bv
Dinxperlosestraatweg 145
7122 JP, AALTEN
Tel.+31 (0)543 466224
Fax.+31 (0)543 466464

E-mail: info@holaras.nl
Website: www.holaras.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.