Mechanisatie

Achtergrond 437 x bekeken

Valtra-import naar Steenwijk

De Mechangroep verplaatst haar Valtra-activiteiten, die onder het bedrijfsonderdeel Agritech vallen. Het bedrijf verhuist van Achterveld naar Steenwijk.

Agritech is nu nog gevestigd op dezelfde locatie als Fendt-importeur de Vor. De nieuwe locatie is op het terrein van Landini en McCormick-importeur Vormec in Steenwijk. Alle genoemde bedrijven maken deel uit van de Mechangroep, dat met dochteronderneming MechaTrac tevens importeur is van MF. Door de verhuizing zijn straks alle Agco-merken voorzien van een eigen locatie. Het aanbrengen van deze scheiding is in lijn met de strategie van het grote Agco-concern. Volgens de Mechangroep kan AgriTech zich door de eigen vestiging nadrukkelijker als Valtra-importeur gaan profileren. De ruimte die Achterveld vrijkomt wordt in gebruik genomen door de Vor.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.