Mechanisatie

Achtergrond 370 x bekeken

Machinefabrikant Redrock overgenomen

Het Ierse Redrock, dat eind vorig jaar in financiële problemen raakte, is nu overgenomen door het eveneens Ierse bedrijf Steel Solutions.

Redrock is bekend van de kuilhappers, mestpompen en de bouw van knikgestuurde verreikers. Steel Solutions is een constructiebedrijf dat actief is in de wegenbouw. Frank Flynn, die tot 1994 directielid was van Redrock, wordt wederom directeur van het bedrijf. Het aantal personeelsleden is het afgelopen jaar geslonken van 80 naar 40 personen. Investeerder Steel Solutions wil het complete gamma van Redrock voortzetten. Het is echter nog onzeker hoelang het de verreiker blijft bouwen. Ook zegt Steel Solutions met Redrock nieuwe markten op te willen gaan.

Zie ook: "Redrock in moeilijkheden"

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.