Mechanisatie

Achtergrond 925 x bekeken 1 reactie

Fendt hakselaar: nieuwe foto's

Fendt werkt, zoals bekend, al een tijd aan haar eigen hakselaar. Nieuwe foto's geven nu een duidelijk beeld van het ontwerp van de cabine.

Technische gegevens zijn nog steeds onbekend. Wel lijkt de machine redelijk compact gebouwd in vergelijking met de topmodellen van de concurrentie. Onduidelijk blijft echter in welke pk-klasse de machine zal vallen. Zichtbaar is dat er voorbanden in de maat 800/60R32 gemonteerd zijn. Concurrenten kunnen daar groter monteren, wat zeker in Nederland ook vanuit de praktijk gewenst wordt. In tegenstelling tot eerdere foto's en video's is de vormgeving van de cabine nu wel duidelijk zichtbaar.

Voorgeschiedenis

Eerder al kondigde Fendt aan een testmodel gebouwd te hebben, enkele maanden later dook toen een eerste spionagefoto op, daarna was het model ook te zien in het Agco-jaarverslag. Vorig jaar verscheen een uitgebreide video, gemaakt op het Fendt-fabrieksterrein. Enige tijd daarna verscheen een foto van de machine in actie tijdens de grasoogst.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Vanneste Frederik

    Op deze foto ziet cabine er wel mooi uit vanbuiten af dan. Voor de rest vindt ik het niet zo'n mooie machine en grote probleem die er zal zijn te kleine banden en te laag bij de grond.

Of registreer je om te kunnen reageren.