Mechanisatie

Achtergrond 667 x bekeken

Universele diagnoseapparatuur voor trekkers

Fabrikant Texa brengt een universele tool op de markt waarmee de boordcomputers van alle gangbare trekkermerken en zelfrijdende machines uitgelezen en aangepast kunnen worden.

Het diagnosesysteem Navigator TXT bestaat uit een interfacekastje en een dvd met software. Omdat niet alle merken met dezelfde aansluiting werken, zijn er diverse kabels te krijgen die het kastje met de trekker verbinden. De bijgeleverde software wordt op een standaard laptop geïnstalleerd, waarna deze via een bluetoothverbinding met het kastje in de trekker communiceert. Op deze manier kunnen volgens importeur Amtech Equipment dezelfde ingrepen worden gedaan als met de originele diagnosesystemen van de betreffende fabrikant.

Voor meer informatie en verkoopprijs: Kijk bij productnieuws

Of registreer je om te kunnen reageren.