Mechanisatie

Achtergrond 920 x bekeken 8 reacties

Fendt 828 Vario is Tractor of the Year 2011

De Fendt 828 Vario is zojuist verkozen tot Tractor Of The Year 2011. De internationale jury heeft dat bekend gemaakt.

Tijdens de prijsuitreiking op de Eima, de Italiaanse mechanisatiebeurs in Bologna, als Fendt als overall-winnaar uit de bus gekomen. New Holland gaat voor het vierde jaar op rij met de Golden Tractor for Design-award naar huis, dit jaar voor de T7.210. In de categorie Best Of Specialized (smalspoor) ging de overwinning naar de Landini Rex 110F.
Deze prestigieuze prijs wordt toegekend door een deskundige jury, bestaande uit redacteuren van vakbladen uit 21 Europese landen, waaronder Trekker uit Nederland. Voor de titel Tractor of the Year 2011 waren de volgende zeven trekkers genomineerd: Claas Xerion 5000, Deutz-Fahr TTV 430, Fendt 828 Vario, John Deere 8345R, Landini 7-230, Massey Ferguson 7499 Dyna-VT, New Holland T7.210 Auto Command.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Henk

  Trekker en Werktuig, het door FENDT gesponsorde "vak"blad, ook weer blij.

 • no-profile-image

  akkerbouwer

  wat is jou probleem

 • no-profile-image

  bluepower

  Vreemd ik dacht namelijk altijd dat T&W door johndeere gesponsord werd. Leuk topic trouwens, heeft er alleen niks mee uit te staan dat fendt waarschijnlijk ''the best to buy''is, en daarom geheel verdiend verkozen door meerdere vakjury's tot tractor of the year.
  En de mooiste is weer blauw.......

 • no-profile-image

  CNH

  Henk, in de laatste 10 jaar werd 5 keer een CNH tractor of the year. Nu voor de 2e keer een Fendt. Dus ken je feiten voordat je jezelf belachelijk maakt met zulke conclusies!

 • no-profile-image

  Henk

  CNH tellen wij niet mee = MAFFIA.

 • no-profile-image

  arie

  leuke titel, maar of er meer van verkocht worden? zie je ook bij de auto's, achteraf zijn de auto's van het jaar ook niet de beste koop, het moet je portemonnee passen, maar vindt het ook wel een moie trekker,al heb ik er geen werk voor, welk merk het ook wortdt elk jaar, tegensputters (als henk) houdt je altijd

 • no-profile-image

  fendt

  fendt he !!!!!!

 • no-profile-image

  gerard

  wie fendt bestuurd word jaloers begluurd
  luid het spreekwoord al jaren

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.