Mechanisatie

Achtergrond 383 x bekeken

Versatile onthult zelfrijdende spuitmachine

Door de overname van spuitenfabrikant Red Ball kan Versatile nu een eigen zelfrijdende spuitmachine op de markt brengen.

De zelfrijdende spuit van Versatile komt er in de vorm van de SX275. Het is de Versatile-variant van de Red Ball 7830, het model dat Red Ball op de markt bracht voordat het bedrijf in financiële problemen kwam. Na de overname door Versatile komt deze spuitmachine nu als SX 275 op de markt. Veel wijzigingen zijn er niet, wel werd de John Deere-motor verruild voor een Cummins. Andere kenmerken zijn een vijftraps Allison-automaat (max. 56 km/u), tweewielaandrijving en boombreedtes tot 36 meter. De spuit komt in Amerika op de markt voor ongeveer 239.000 dollar.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.