Mechanisatie

Achtergrond 542 x bekeken 1 reactie

Tussenmodel mesttank van Duport

Duport heeft een tandemas pomptankwagen met een inhoud van 14.000 liter opgenomen in het leveringsprogramma. De PTW 14.000 vult het gat tussen de enkelassers en de grotere tandemassers.

Duport positioneert de tank als tussenmodel. De tank heeft meer inhoud dan een enkelasser, maar is ook eenvoudiger uitgevoerd dan de grotere tandemas tanks in het leveringsprogramma. Hierdoor is de prijs voor deze loonwerkerstank volgens de fabrikant acceptabel.

Het gedwongen gestuurde BPW-tandemstel is uitgerust met Vredesteins in de maat 850/50R30,5. Onder de tank is een 8.000 liter/minuut-pomp te vinden. Het is mogelijk om via de 8-duims zuigarm te lossen.

Bemester

De Duport All-Track-bemester achter de tank is een vorig jaar geïntroduceerd type met een iets grotere werkbreedte. De 8,00 meter versie is daarvoor verbreed naar 8,70 meter en deze klapt nog steeds in twee delen op.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    durk bakker

    Mooie tank alleen wat kost zo'n ding nou?

Of registreer je om te kunnen reageren.