Mechanisatie

Achtergrond 555 x bekeken

Nieuwe Agrometer graslandbemester

Mechanisatiebedrijf S.Tjalma bv in Oldekerk brengt een nieuwe bemester op de markt. Onder het merk Agrometer levert het bedrijf de bemester met werkbreedten tot 12 meter.

De bemester is leverbaar in werkbreedten van 8, 10 en 12 meter. De machines zijn te gebruiken achter een zelfrijder of tank, maar ook als sleepslangbemester. De machine is leverbaar als zodenbemester en sleufkouterbemester. De bodemdruk is hydraulisch verstelbaar.

Swing-over

Optioneel kan de bemester uitgevoerd worden met een swing-oversysteem. Deze optie is zinvol wanneer de bemester ingezet wordt bij het sleepslang bemesten. Met het swing-oversysteem kan de bemester altijd onder de aanvoerslang doordraaien. Dit maakt het keren op de kopakker eenvoudiger.
Agrometer is een Deense fabrikant van beregeningsapparatuur en mestpompsystemen. Tjalma bv importeert de Deense machines en produceert in Nederland bemesters onder de Agrometer-merknaam.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.