Mechanisatie

Achtergrond 373 x bekeken

Fendt hakselaar deel VI

Fendt werkt, zoals bekend, al een tijd aan haar eigen hakselaar. Recent verscheen op het Duitse Landlive-forum een eerste foto van de machine aan het werk.

Op de foto is de hakselaar aan het werk in de grasoogst, wederom in combinatie met een Kemper-voorzetstuk zoals ook op eerdere foto's het geval was. Ervan uitgaande dat de foto origineel is lijkt Fendt dus een functionerende machine te hebben. Technische gegevens zijn nog steeds onbekend.

Voorgeschiedenis

Eerder al kondigde Fendt aan een testmodel gebouwd te hebben, enkele maanden later dook een eerste spionagefoto op, daarna was het model ook te zien in het Agco-jaarverslag. Onlangs verscheen een uitgebreide video, gemaakt op het Fendt-fabrieksterrein en nu dus ook een foto van de machine in actie.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.