Mechanisatie

Achtergrond 604 x bekeken

Lely Tigo opraapwagens vanaf 2010

Lely maakt bekend dat haar nieuwe serie opraapwagens in de Benelux leverbaar zijn vanaf 2010.

De Lely opraapwagens zijn feitelijk gelijk aan de huidige Mengele opraapwagens die in de Benelux geleverd worden via importeur Mechatrac in Zutphen.

Tot nu toe was nog onbekend wanneer Lely haar zogenoemde Tigo opraapwagens mocht leveren in de Benelux omdat Mechatrac nog beschikte over een exclusief importrecht van de Mengele opraapwagens in de Benelux. Nu zijn beide partijen overeengekomen dat Lely haar Lely-roodgekleurde opraapwagens zelf mag gaan vermarkten vanaf 2010. De voorverkoop aan dealers start op 1 september dit jaar. Mechatrac zal vanaf begin 2010 stoppen met de verkoop van Mengele opraapwagens.

Vier series

De nieuwe Lely opraapwagens heten ‘Tigo’ en omvat dezelfde series en typen zoals Mengele die voerde. Concreet betekent dat 4 verschillende series. Van een kleine boeren-opraapwagen met inhouden vanaf 22 kuub tot grote dubbeldoelwagens met inhouden tot ruim 40 kuub.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.