Mechanisatie

Achtergrond 212 x bekeken

Lichte Ålö voorladers

Ålö introduceert een nieuwe frontladerserie. Op de SIMA is een eerste model te zien. De laders hebben een licht gebogen ontwerp en zijn geschikt voor tractoren van 15 tot 100 pk.

Uiteindelijk zal de nieuwe QCC-serie uit acht modellen bestaan die met name ontwikkeld zijn voor lichtere trekkers. De laders zijn zowel geschikt voor de tuin en parksector als voor veehouders. Ålö verwacht de komende jaren een sterk groeiende vraag naar voorladers in dit lichtere segment van de markt, vandaar dat ze hier nu op inspelen. De QCC-voorladers komen naar verwachting in 2010 op de markt.

60 jaar

Naast de introductie van het nieuwe model viert het bedrijf deze maand het 60-jarig bestaan. Sinds de oprichting van Ålö door Karl-Ragnar Astrom heeft het Zweedse bedrijf meer dan 500.000 voorladers verkocht. Om het jubileum te vieren brengt het bedrijf 60 voorladers in een aparte kleurstelling (zwart-goud) op de markt.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.