Mechanisatie

Achtergrond 532 x bekeken 2 reacties

Voermengwagenfabrikant Unifast-AGM failliet

Unifast SpA, producent van voermengwagens, is failliet. Het moederbedrijf Unifast maakte onder meer getrokken en zelfrijdende voermengwagens van de merken Unifast en AGM.

De Nederlandse Unifast-importeur van Schayik in Langenboom (N.-Br.) stopt met de import van deze Italiaanse machines, evenals AGM-importeur Van Berkel in Sint Hubert (N.-Br.). De kans dat Unifast SpA een doorstart maakt is erg klein, maar mocht daar sprake van zijn, dan zal de import weer worden opgepakt. Intussen oriënteren zowel Van Schayik als Van Berkel op over de import van een ander, soortgelijk merk voermengwagen.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gerard

    is oud nieuws, allang bekend

  • no-profile-image

    arli

    Gevolg van faillissement was dat er geen nieuwe vijzels meer worden geleverd dus toen hebben we een versleten vijzel van een voermengwagen voorzien van nieuwe schroef. Het is niet eenvoudig om hardox 400 te vervormen tot conische spiraal maar het is gelukt.

Of registreer je om te kunnen reageren.